kat

Heb je net als ik alles voor je kat over dan wil je vast alles weten over de laatste snufjes voor katten. Net als dat er kleine hebbedingetjes zijn voor ons mensen is er ook genoeg voor katten. De bekende krabpalen hebben we allemaal al wel in huis, maar dat is niet alles  wat je voor je kat zou kunnen kopen. Om je lievelingsbeestje eens flink te verwennen heb ik wat suggesties voor dingen waar je kat erg blij mee zal zijn.  En het fijne aan alles is dat je ze stuk voor stuk online kunt bestellen. Kun jij ondertussen thuis met de kat spelen.

De basis dingen

Misschien heb je al erg lang een kat en weet je precies wat deze nodig heeft. Voor de mensen waarbij dat niet het geval is, help ik even een handje. Katten maken zichzelf schoon en houden niet echt van een natte vacht. Iets om in te badderen hebben de beestjes dus helemaal niet nodig. Wel zijn een voederbakje of twee handig. Een om uit te drinken en de ander voor het eten. Katten eten in tegenstelling tot honden niet meer dan ze zouden moeten. Je kunt de bak dus gerust vullen met eten. Een kattenbak voor als de kat zijn behoefte moet doen is ook erg belangrijk. Houdt er rekening mee dat de bak regelmatig wordt schoongemaakt. Dat is de basis, nu over naar de leukere dingen.

Katten hebbedingetjes

Speeltjes zijn voor elke kat leuk. Alles dat beweegt maakt ze speels en vermaakt ze. Kleine zachte balletjes en slierten doen het over het algemeen erg goed bij de beestjes. Nu heb ik zelf laatst ook een drinkfontein voor de kat aangeschaft. Heel handig en het ziet er ook nog eens leuk uit. Iedereen met een of meer katten zou een drinkfontein kat moeten hebben als je het mij vraagt. Een kattenmandje is ook altijd leuk om te hebben. Hoewel veel katten het fijn vinden om lekker bij ons op de bank te kruipen is hun eigen plekje mooie meegenomen.

Lekkernij

Zoals we onszelf weleens verwennen met iets lekkers is dat voor de katten ook leuk. Bij zowel de supermarkt als bij de dierenwinkel kun je van alles vinden van kattensoepjes tot sticks en melk. Let er alleen wel op dat je jouw kat niet te vaak of te veel van deze dingen geeft. Het meestal niet het beste wat je ze kunt geven. Dat is voor ons en snoepgoed echter niet anders.

Geef een reactie