Op zoek naar een nieuwe rollator voor mijn oma. Waar let je op, waar denk je aan en wat vind je mooi. Er zijn talloze rollators op de markt maar wat is de beste keus en welke past het beste bij je. Ik ging op pad. Een nieuwe rollator kopen voor mijn oma.

Research

Allereerst doe ik wat research op internet. Mijn generatie is van het online zoeken en kopen. Daarom verdiep ik me via internet verder in de ‘rollator wereld’. Ik kom een uitgebreid assortiment tegen met uiteenlopende prijzen. Je hebt lichtgewicht rollators, driewielers, binnen- en buiten rollators, xxl rollators maar ook kinder- en boodschappen rollators. Heel uitgebreid dus.

We zijn op zoek naar een lichte rollator voor binnen en voor buiten. Belangrijk is dat de rollator een mandje met een zacht zitje heeft. Mijn oma wordt snel moe en vindt het belangrijk om onderweg even te kunnen zitten. Naast deze eisen is het ook nog eens belangrijk dat de rollator makkelijk in te klappen is. Mijn oma reist veel naar haar familie en vrienden en moet de rollator mee in de auto.

Filter en vergelijk

Op uw-rollator.nl kom ik de meest uiteenlopende rollators tegen met goede adviezen erbij. Per rollator wordt er een uitgebreide beschrijving gegeven zodat je makkelijk een keuze kunt maken. Alle rollators zijn voorzien van garantie. Sommige hebben zelfs een heel uitgebreid servicepakket. We zetten onze wensen en eisen op een rijtje en kijken naar de vele mogelijkheden. Onze filter komt uit op een mooie chroom kleurige rollator met remkabels in het frame verwerkt, een mandje met zacht zitje erop, zachte banden en makkelijk inklapbaar. Bovendien is de rollator lichtgewicht en dus makkelijk te tillen. We besluiten om naar de winkel te gaan en specifiek om deze rollator te vragen. We krijgen de rollator te zien en mogen deze 4 dagen op proef meenemen om uit te proberen. Mijn oma is razend enthousiast en wil graag de rollator aanschaffen. Met een servicepakket en garantie van 5 jaar besluiten we dat dit een goede koop is en betalen de rollator op afkoop. Binnen 2 werkdagen wordt de rollator thuis afgeleverd en volledig geïnstalleerd en afgesteld op mijn oma’s lengte en gewicht. Tegenwoordig is het erg fijn om eerst online research te doen zonder de opdringerige winkelmedewerkers. Je kunt rustig thuis alles bekijken en vergelijken voordat je besluit om iets te kopen. Zeker voor dure aanschaffen zoals een rollator.

Geef een reactie