Van de tuin een paradijs maken: dat doe je niet zomaar! Maar het is zeker de moeite waard. Het is de kunst eerst na te denken over wat jouw ideale tuin zou zijn. En ook als je tuin totaal nog niet lijkt op dat ideale plaatje, dan alsnog is het goed om na te denken wat je echt het allerliefst zou willen. Aan de hand van dit plaatje kan je namelijk gaan kijken naar wat je wel of niet mogelijk zou kunnen maken. Dit lijstje stel je op en je streept door wat écht niet kan, laat geld niet een te grote rol spelen, alternatieven zijn er namelijk altijd. En je zult zien dat je met een aantal dingen al heel ver kan komen. Hier zijn een paar leuke ideeën die jouw tuin om kunnen toveren in een paradijs zonder dat je daar heel veel moeite voor hoeft te doen.

Een dompelbad

Altijd al een zwembad gewild maar daar geen ruimte voor? Dan kun je een dompelbad kopen. Dat is een eigentijdse versie van een ton, maar dan eentje waar je helemaal in kan zitten, en je onder kan dompelen, zoals de naam het eigenlijk al zegt. Je kunt dit gebruiken voor een warm bad, maar ook voor een koud bad. Dat ontzettend goed is voor je gezondheid. Je kan het zo leuk maken als dat je zelf wilt. Een dompelbad kun je het beste kopen bij hottubselect waar ze allerlei verschillende opties hebben. Je kunt een dompelbad kiezen voor één persoon, maar ook voor twee personen.

Een mooie bbq

Een bbq kan de ster van de tuin worden, en dan is het leuk om wel een goede bbq te hebben. Voor je het weet staan de vrienden elke maand op de stoep. En dat maakt een goede bbq ook heel tof, je kan er het hele jaar gebruik van maken. Een winter barbecue is namelijk net zo leuk als een barbecue in de zomer, maar dan in een ander jasje gestoken!

Vuurkachel

Lekker warm worden in de avond in de buitenlucht, niets is een beter gevoel dan dat. Een vuurkachel geeft niet alleen warmte maar ook sfeer en het geeft je de mogelijkheid tot laat in de avond buiten te zitten, ook al is het fris. Bovendien is het niet enorm prijzig, waardoor je al relatief snel een goede vuurkachel hebt.

Loungeset

En bij al die dingen hoort eigenlijk ook een fijne bank om op te zitten, zodat je de kussens uit de schuur kan halen en de hele avond comfortabel bent.

Geef een reactie