colbert

Is een colbert voor iemand die iedere dag netjes op zijn werk moet verschijnen? Nee, die tijd is gelukkig al geweest. Tegenwoordig zijn colberts een kledingstuk dat bij geen enkele man in de kast mag ontbreken. Het colbert is voor het dagelijks gebruik om jouw outfit compleet te maken.

Ik moet er netjes uitzien op de geplande bruiloft

Altijd gezellig een bruiloft, een gezellig feest en met een beetje geluk goede muziek. Nu zit je natuurlijk niet te wachten op een driedelig pak wat je de hele dag aan moet, dit is veel te warm op de dansvloer.
Tegenwoordig is een nette spijkerbroek, een mooi overhemd en daar over een colbert al netjes genoeg voor een bruiloft of andere feesten en partijen. Soms staat er op de uitnodiging een dresscode vermeld met daarop de kleuren die de gasten mogen dragen, vaak wordt er blauw of wit op vermeld. Kies je dan voor een egale blauwe colbert, of kies jij voor een te gek printje met daar op bijvoorbeeld bloemen? Mijn keuze zal altijd vallen op een niet alledaagse print. Een bruiloft is een feest wat het bruidspaar als het goed is maar 1 keer mee maakt. Het is een vrolijke gebeurtenis, waarom zou je dan een je werkkleding aantrekken?

Niet voor ieder budget weg gelegd?

Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar een colbert hoeft niet duur te zijn. Je hebt al een mooi colbert voor €65.00.
Uiteraard kan je de colberts uitbreiden naar een twee of driedelig pak voor een complete outfit die je bij iedere gelegenheid uit de kast kan pakken, altijd handig om in ieder geval 1 pak altijd klaar te hebben hangen.

Help, ik heb een sollicitatiegesprek!

Geen zorgen, in ieder geval niet over jouw outfit. Tegenwoordig vinden werkgevers eerder gek dan prettig wanneer jij met een driedelig pak aan komt zetten, al helemaal wanneer je solliciteert op een functie waarbij je niet dagelijks in pak zal hoeven te verschijnen.
Kies in dit geval voor een nette spijkerbroek, waar geen voor geproduceerde gaten of bleek vlekken in zitten. Een wit of in ieder geval licht overhemd, laat je zwarte overhemd maar hangen voor de begrafenissen. Kies voor een nette schoen of sneaker en maak jouw outfit compleet met een egaal blauw colbert. Gebruik geen grote armbanden of kettingen maar kies voor een net horloge.
Heb je dagelijks oorbellen in? Haal ze even tijdelijk uit je oren. Maak een natuurlijke indruk en natuurlijk niet te vergeten, blaas ze weg met jouw talent

Geef een reactie