Dermalogica

Zoals veel mensen heb ik een aantal favorieten. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan een favoriete maaltijd, een favoriete serie of een favoriete hobby. Mijn favoriet van vandaag is een huidverzorgingsproduct. Ik ben namelijk van mening dat iedereen van tijd tot tijd een momentje voor zichzelf verdient. Dit kun je op diverse manieren realiseren. Zelf vind ik het heerlijk om in bad te gaan en mijn favo serie te kijken. Als kers op de taart verwen ik mijn huid erna met een product dat zonder enige twijfel echt mijn favoriet is. Een mooie bijkomstigheid: ik ben dit product alleen nog maar online tegengekomen. Dus daarom online; mijn favoriete huidverzorgingsproduct in de spotlight.

Extra liefde in de winter

Iedereen merkt het nu: we zijn in de koudere periode van het jaar beland. De dagen zijn niet alleen korter, maar de temperaturen zijn gestaag aan het dalen. Dat merk ik zelf ook altijd aan mijn huid. Binnen een mum van tijd is mijn huid alweer uitgedroogd. Zeker wanneer ik even snel gedouched heb of lekker lang in bad heb ontspannen zie ik het aan mijn huid. Alles begint te trekken. Er ontstaan soms zelfs witte schilfertjes op mijn voorhoofd. De oplossing is natuurlijk goede huidverzorgingsproducten gebruiken. Dat geldt natuurlijk eigenlijk altijd wel, maar al helemaal in de winter. Zonder twijfel is Dermalogica mijn favoriet. Ik zal je uitleggen waarom!

No-nonsense huidverzorgingsproduct

Wat mij in eerste instantie aantrok tot de producten van Dermalogica is de overduidelijke no-nonsense uitstraling. De producten zijn erg minimalistisch ontworpen en gelijk hebben ze. Het draait immers om het spul dat erin zit. Persoonlijk word ik nooit zo wild van al die huidverzorgingsproducten met felle kleuren en (kinderachtige) printen. Die attitude heeft Dermalogica ook doorgevoerd in de manier waarop ze producten maken. Zo zijn allerlei ingrediënten waar jouw huid een geïrriteerde reactie op kan krijgen weggelaten. Dermalogica producten zetten namelijk huidverzorging bovenaan. Termen als beauty en glamour zul je niet snel op hun verpakkingen zien staan.

Alleen het beste voor jouw huid

Ik verwacht van een huidverzorgingsproduct dat het mijn huid verzorgt, mogelijk herstelt en gezond houdt. Alleen het beste is immers goed genoeg voor mijn (en dus ook jouw) huid. Dermalogica is naar mijn mening één van de weinige merken die deze belofte waar maakt. Ik voel me altijd weer herboren als ik mijn geliefde crème van Dermalogica heb gebruikt. Dus zoek jij nog een uitstekend huidverzorgingsproduct? Ik kan je zonder enige twijfel Dermalogica aanraden!

Geef een reactie