Dassy werkbroek

Dassy is een bedrijf dat werkkleding maakt onder andere de Dassy werkbroek. Dit bedrijf onderscheidt zich door middel van de prestaties van werknemers veiliger en praktischer te maken. Door middel van hun jarenlange ervaring hebben hun een goed beeld gecreëerd van wat wel werkt en wat niet werkt.

Dassy Werkoveralls

Dassy heeft werkoveralls voor iedere werknemer. Ze hebben alle typen werkoveralls die mogelijk nodig zouden kunnen zijn. Ze hebben bijvoorbeeld een ‘’standaard’’ overall. Deze kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden dan alleen het werk op de werkvloer. Ze hebben ook een zichtbaarheidsoverall. Deze overall zijn vooral handig bij het s’ nachts werken of op werkomgevingen die slecht verlicht zijn. Doormiddel van deze overall is het de bedoeling dat iedereen goed zichtbaar is onafhankelijk van de zichtbaarheid.

Dassy Werkbroek

Dassy verkoopt ook werkbroeken. De werkbroeken die hun verkopen heb je in verschillende maten en kleuren. Ook hebben ze broeken die afhankelijk van de omstandigheden beter werken dan andere. Dit blijkt uit het feit dat ze bijvoorbeeld een aantal werkbroeken hebben die handig zijn tijdens verschillende bezigheden. Ook hebben ze korte werkbroeken en werkbroeken die gemaakt zijn met materiaal dat goed te zien valt. Ook hebben ze werkbroeken die vlam vertragend werken. Het type broek dat het beste past bij de klant is volledig afhankelijk van de klant en waar de klant de werkbroek voor wil gebruiken.

Dassy Jas

De jassen die Dassy zoal verkoopt zijn allemaal water en wind dicht. Dit is altijd een fijn punt bij een jas. Dit zorgt ervoor dat je de gekochte jas ook in meerdere situaties kan gebruiken dan alleen puur de situatie die ervoor heeft gezorgd dat de jas is aangeschaft. Ze hebben de jassen ook in dezelfde mogelijkheden als dat ze met de werkbroeken hebben. Ze hebben dus vlam vertragende, zichtbaarheidsjassen en de ‘’standaard’’ jassen. Dit zorgt ervoor dat ongeacht de situatie er altijd een goede jas valt te vinden voor waar deze voor wordt aangeschaft. De jassen zijn ook allemaal getest volgens het Oeko-tex standaard 100 kenmerk. Dit is een kenmerk die wordt gegeven als ze tegen bepaalde schadelijke stoffen verweerd zijn. Hierdoor hoeft de consument zich geen zorgen te maken over de schade die schadelijke stoffen kunnen doen aangezien de jas hier tegen verweerd is.

Geef een reactie