Hey, het is tijd voor wat groen in huis! Zit jij nu ook weer thuis achter je laptop, het werk weer hervat of ben je juist weer gestart met school? Er is natuurlijk wel de mogelijkheid om op locatie de lessen te volgen of te werken, maar is het ook wel eens lekker om thuis aan de slag te gaan. 

Het thuiswerken kan heel goed werken, maar moet de werkplek wel een beetje leuk ingericht zijn. Hoogstwaarschijnlijk dat je werkruimte of saai, of juist een rommeltje is. Ruim de troep eens op, maak de werkplek schoon en is het hierna tijd voor de volgende stap. Planten zorgen namelijk voor erg veel sfeer en rust tegelijkertijd. Bovendien zijn de kamerplanten ook hartstikke gezond, wist je dat al? In dit blog vertellen we je er graag meer over!

Hippe kamerplanten voor in huis

Planten kunnen zorgen voor erg veel sfeer in de woning en de werkplek. Nee we hebben het nu niet over de saaie plant die je overal in huis ziet, maar willen we juist gaan kijken naar de hippe kamerplanten! Er zijn vele hippe kamerplanten te vinden die erg veel groen bieden en in combinatie met een leuke pot juist erg stijlvol zijn. Kies bijvoorbeeld voor een bamboe look met je potten, kies voor een specifieke kleur of maak het juist vrolijk met verschillende soorten potten. 

Wanneer je op zoek bent naar een hippe kamerplant, zou je eens kunnen kijken naar de asparagus. De asparagus is een hippe plant en zijn er wel 300 soorten van te vinden. Ze kunnen erg groot worden, maar kun je ook kiezen voor een kleine variant voor op het bureau!

Een moderne en stijlvolle werkplek

Niet alleen de planten zelf zijn hip, de namen kunnen er namelijk ook wat van. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Peperomia Obtusifolia. Dit is een plant die ook wel bekend staat als de Krokodillentranen plant en is deze erg sterk. Het is een perfecte kamerplant voor beginners, omdat het bij deze plant niet kwijt kan wanneer je het eventjes vergeet om water te geven. Je moet de planten natuurlijk wel blijven verzorgen, omdat je alle liefde ook weer terug zal krijgen.

De kamerplanten zorgen voor een hippe en stijlvolle werkplek. Er is voldoende sfeer en zijn de planten ook nog eens goed voor luchtkwaliteit. Ga weg van je saaie werkplek, kies voor de kamerplanten en dan wensen we je erg veel succes de komende tijd op school of tijdens het werk!

Geef een reactie