hollandsnieuwe

Je wordt er tegenwoordig bijna gek van. Tientallen aanbieders van mobiele telefonie bombarderen je de gehele dag met allerlei aanbiedingen en spotgoedkope stunts. Het is daarom steeds lastiger om te weten voor welke provider je moet kiezen en met welke keuze je het meest tevreden kunt zijn. Bekende aanbieders van abonnementen zijn onder andere KPN, Tele 2 en Vodafone. Vaak zijn deze aanbieders uiterst betrouwbaar, maar wel aan de dure kant. Goedkopere aanbieders van telefonieabonnementen zijn Ben, hollandsnieuwe en Simpel. Deze providers werken via de netwerken van de bekende providers, maar kunnen toestellen in combinatie met de minuten en mb’s voor een veel scherpere prijs aanbieden. Onderstaand deel ik met jullie de beste providers voor jouw wensen en behoeften.

Tele 2

Tele 2 is een aanbieder van mobiele telefoons, internet en televisie. Het is een van oorsprong Zweeds bedrijf, welke inmiddels gevestigd is in meer dan 10 landen. Tele 2 is in 2018 deels overgenomen door het bekendere bedrijf T-Mobile. Voor huidige klanten veranderde er verder niks en ook de prijzen van de abonnementen bleef hetzelfde. Tele 2 heeft een uiterst betrouwbaar netwerk en biedt de nieuwste modellen telefoons aan, tegen over het algemeen relatief aantrekkelijke tarieven. Ten opzichte van T-Mobile, KPN en Ziggo is Tele 2 een stuk goedkoper. In 2018 is het bedrijf zelfs uitgeroepen tot beste mobiele provider van Nederland.

Hollandsnieuwe

In tegenstelling tot Tele 2, is hollandsnieuwe een veel minder bekende aanbieder van mobiele telefonie. Het bedrijf heeft een erg duidelijke visie, waarmee het bedrijf richting de klant duidelijk laat zien dat het eenvoudige, doch betrouwbare telefonie aanbiedt. Het assortiment van hollandsnieuwe bestaat niet uit de meest nieuwe modellen telefoons, ware het niet dat de telefoons wel voor een zeer goedkope prijs aangeboden worden. De sim-only abonnementen kosten daarbij over het algemeen de helft goedkoper dan dezelfde abonnementen bij T-Mobile, KPN of Ziggo.

Ben

Ben is de jongste aanbieder van mobiele telefonie binnen dit gezelschap. Ben ken je wellicht van de unieke reclames waarmee het sociale aspecten aan het daglicht brengt, met behulp van hun eigen producten. Zo was er in 2017 een reclamecampagne waarbij mobiel gebruik tijdens het eten afgekeurd werd met de zogeheten term bordjeprik. Elke keer als iemand aan tafel zijn of haar telefoon gebruikt, mag je met je vork een hapje eten van het bord van de ander pakken. Qua assortiment is Ben vergelijkbaar met hollandsnieuwe. Hetzelfde geldt voor de prijzen, welke ook een stuk lager liggen dan bij KPN of T-Mobile.

Geef een reactie