Tapijttegels en restpartij tapijttegels comfortabele vloer

Een strak en mooi huis is wat de meeste mensen willen, daarom is het ook extra spannend als je net gaat verhuizen en er nog zoveel moet worden gebeuren. Weken in de stof zitten omdat er nog van alles moet worden verbouwd. Je hebt zoveel ideeën maar het laatste waar je aan denkt is de vloer. Wat ga je daar mee doen? Je hebt zoveel keuze zo ook tapijttegels . Dit zijn tegels bedekt met tapijt de restpartij tapijttegels  zijn stevig. Lekker comfortabel als je net je bed uit komt. Naast dat het comfortabel is is het ook nog kleurrijk. Dit soort tegels zijn in veel kleuren te verkrijgen. Je kan het niet zo gek bedenken. Doordat je keuzes moet maken is het altijd wel even handig om te kijken wat de kosten zijn, het materiaal en wat er eigenlijk voor nodig is om de restpartij tapijttegels  te plaatsen. Het plaatsen kan je zelf willen uitvoeren maar velen raden het je toch aan om het door een bedrijf te laten doen.

 

Plaatsing 

Om deze vloer te kunnen laten plaatsen is het handig dat je een verharde vloer hebt, denk aan een tegelvloer. Deze is vaak van beton gemaakt en dus extra stevig, zo voorkom je dat de lijm loslaat of tegels eventueel verschuiven. Tapijttegels hebben een voordeel, het dempt namelijk het geluid. Je hoort elkaar niet lopen, de buren hebben dus ook geen last van je als je loopt. Tapijt is in veel kleuren beschikbaar daarom kan het om elke tegel heen worden gemaakt. Voordat je de vloer plaatst is het ultra belangrijk dat de vloer eronder stofvrij is. Zo voorkom je dat de tape of lijm loslaat en zich dus goed hecht. Het is namelijk zonde als je een vloer hebt en dat de restpartij tapijttegels opeens los laat. 

 

Waar?

Je kan dit soort tegels eigenlijk overal wel plaatsen op een paar voorwaarde, geen stof en een verharde ondervloer. Kindje op komst? Dan is dit ideaal voor op de babykamer, het is lekker zacht, ze kunnen zichzelf niet verwonden. Denk wel na of je je kind op dat moment drinken wilt geven. Want vlekken gaan er niet gemakkelijk uit, als je ze zelf eruit willen halen dan maak je de vlek vaak erger. Gebruik om het tapijt schoon te maken een beetje baking soda. Gebruik geen chloor, dit is heel sterk en zal het tapijt kapot maken. En dat is juist het laatste wat je wilt. Met huisdieren is het ook een hele klus om het schoon te maken maar niet onmogelijk. Blijven stofzuigen is vaak het advies. Je huis schoonhouden is belangrijk. Bekijk daarom ook goed hoe je de vloer netjes schoon kan houden. 

 

 

Geef een reactie