We mogen weer naar het werk en vrienden gaan bezoeken. Dit vraagt om een nieuwe blik in onze kledingkast. Het laatste jaar zijn we vooral thuisgebleven en hebben we niet veel gelegenheden gehad om ons goed te kleden. Veel nieuwe kleren zijn er dan ook niet gekocht. Het wordt daarom ook wel weer eens tijd om nieuwe kleding aan te schaffen. Kleding waarin we ons fijn voelen en onszelf kunnen zijn. Dat is het belangrijkste aan kleding, het comfort level. Hoe comfortabel zit het of moet ik steeds mijn broek ophijsen of mijn shirt naar beneden trekken. Sommige merken worden opnieuw ontdekt en anderen komen voor het eerst onder de aandacht. Twee van dit soort merken zijn AB lifestyle en Black Bananas. Deze merken zijn verkrijgbaar bij JHP fashion en we gaan wat verder in op deze merken.

AB lifestyle 

AB lifestyle is een kledingmerk dat voornamelijk voor de mannen is. Het kledingmerk is in 2015 opgericht door Nicky Beije. Het merk is begonnen met alleen en pettenlijn en heeft dit langzamerhand verder uitgebreid. Ze zijn naast petten onder anderen ook shirts, truien, zwemkleding en schoenen gaan verkopen. Ze hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de grootste streetwear merken binnen Nederland. Ze staan vooral bekend om het logo. Het logo bestaat uit twee letters, namelijk AB. Dit is bij elk kledingstuk van AB lifestyle terug te vinden. De petten waarmee ze zijn begonnen staan vooral bekend om het AB logo aan de voorkant, samen met een doorzichtige achterkant. De collectie is vaak verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Zo zit er voor elke man wel iets tussen. 

Black Bananas

Black Bananas is dit moment hét streetstyle kledingmerk. Veel internetbekenden dragen het merk, zo heeft het merk in een korte tijd veel aanzien en bekendheid gekregen. Black Bananas is een merk dat van Nederlandse bodem komt. Het merk werd in 2011 opgericht door Wesley waarbij de relaxte sfeer van de Caribische eilanden als grootste inspiratiebron werd gebruikt. Het merk combineert op natuurlijke wijze high-end fashion met streetwear. In tegenstelling tot AB lifestyle verkoopt Black Bananas naast mannenkleding ook vrouwen- en kinderkleding. Ze bieden een groot aanbod aan kleding, van t-shirts, jassen, sportkleding, tassen tot petten en ondergoed. Ze staan vooral bekend om hun iconische trainingspak. Het zijn sportieve en trendy joggingsbroeken en truien en erg geliefd bij veel mensen. Hierop is het bekende apen logo van Black Bananas vaak groot op afgebeeld. De streetwear merken AB lifestyle en Black Bananas kunnen worden aangeschaft via de JHP fashion website of in de winkel aan de Nieuwendijk in Amsterdam.

Geef een reactie