In tijden van onzekerheid, zoals bijvoorbeeld de huidige corona crisis, kan het soms fijn zijn om houvast te zoeken. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. De één verdiept zich helemaal in een nieuwe hobby zoals koken of schilderen. De ander gebruikt deze tijd om zijn of haar volledige levensstijl om te gooien en gezonder te leven. De andere ligt juist de hele dag op bed en kijkt liever heel Netflix uit. Hierin is geen enkele optie de juiste. Iedereen heeft zijn eigen strategieën om met onzekerheden om te gaan. Houd je echt niet van onzekerheden, dan kun je ook altijd nog contact zoeken met een medium.

Een medium tegen de onzekerheden.

Niet iedereen geloofd in de krachten van een medium en dat is ook volledig voor ieder persoon een persoonlijke mening. Toch kan een medium helpen doormiddel van een kleine sneak peak te geven in de toekomst. Het kan hierin goed uitkomen om jezelf te verdiepen in wat jij precies wilt weten en wie jij zou vertrouwen als medium. Het hoeft namelijk niet alleen maar zo te zijn dat er eventueel een bedrieger tussen te zitten, maar de persoon moet ook bij jou passen. Daarnaast is het ook afhankelijk van wat je graag zou willen weten. Zo is een medium anders dan een paragnost en is een kaartlegger ook weer iemand anders. Dus weet wat je wilt en ga daarnaar opzoek. Mocht je weten wat je graag zou willen maar niet zo goed weten hoe het aan te pakken in de corona crisis en het 1,5 meter afstand? Je vind heel gemakkelijk goede mediums online. Zo kun je met de persoon chatten of kan je hem of haar bellen en een sessie via de telefoon doen.

Tips voor online mediums.

Zoals al eerder genoemd, bedenk voor jezelf waarnaar je opzoek bent. Zo kun je gemakkelijker opzoek naar iemand die bij jou zal passen. Daarnaast is het ook goed om te weten dat een medium niet volledig de toekomst kan voorspellen. Echter, er zijn wel mediums die kunnen invoelen in de toekomst en daarmee  jouw op weg helpen met jouw toekomstige pad. Er wordt namelijk vaker gesproken over het aanvoelen van energieën dan daadwerkelijke beelden. Want hoe jij je ook over deze spiritualiteit ook voelt jammer genoeg heeft niemand de algemeen bekende glazen bol tot zijn beschikking. Maar het kan zeker helpen wanneer je moeite heb met alle onzekerheden en ondersteuning nodig hebt in jouw toekomst pad. 

Geef een reactie