Bent u opzoek naar een opslagruimte voor uw goederen? En wilt u daarvoor een opslagruimte huren? Dan bent u bij Hubbel aan het goede adres. Hier kunt u een opslag huren Den Haag. Dit is al mogelijk vanaf 1 pallet, maar ook voor grotere beveiligde opslagruimte kunt u terecht bij Hubbel. 

Hubbel 

In de regio Den Haag zijn er meerdere aanbieders voor het huren van een opslag. Maar een opslag huren bij Hubbel kent vele voordelen ten opzichte van anderen aanbieders. Ze bieden full service opslagmogelijkheden voor bedrijven. Zo hebben ze flexibele mogelijkheden, ze maken niet gebruikt van lange termijn contracten. Zo kunt u vaak veranderen tussen de huuropties en kunt u zowel voor een langdurige of een tijdelijk opslag gaan. Verder staat Hubbel voor slim en groen, ze zijn een zero emissie Hub. Zo doet u direct iets terug voor het klimaat. Daarbij hoeft u leverancier maar tot de rand van de stad te rijden. Dit scheelt uw leverancier veel tijd en zo ook kosten. De kosten voor een opslagruimte bij Hubbel is waarschijnlijk een stuk goedkoper dan als ze opslaat in uw magazijn in de stad. Zo kunnen ook de leveringen worden opgespaard om ze vervolgens te bundelen en ze als één geheel te leveren. Zo heeft u maar één bezorgmoment per dag of week. De goederen kunnen ook in grotere hoeveelheden worden gebracht, niets is te gek voor ons. Daarbij hoeft u zelf ook niet aanwezig te zijn als uw leverancier de bestelling bezorgd, zo kunt u gewoon doorgaan met uw werk.

Opslag bij Hubbel 

Hubbel staat bekend om zijn flexibiliteit en u kunt daarom bij ze terecht voor een dynamische opslag. Vanaf 1 pallet per maand voor €12. Zoals eerder vermeld zit u bij Hubbel niet vast lange termijn contracten, maar kunt u ook voor eenmalige opslag terecht. Uw leverancier levert de goederen bij Hubbel en hier nemen ze de goederen in ontvangst en komt het in de opslag terecht. U kunt op verzoek dan een deel of alle goederen laten bezorgen. Dit kan naar uw eigen bedrijf of naar direct naar de klant. Het enige wat niet mogelijk is bij Hubbel, is dat u zelf bij de goederen in de opslagruimte kan. Indien u dat wel wilt bieden ze de Hub-in-Hub faciliteit aan. Hierbij heeft u een eigen beveiligde ruimte waar u 24/7 bij kunt. 

Cross-docking 

Verder bieden ze ook cross docking aan. Hierbij leveren ze 7 dagen per week ieder uur leveringen in de regio Den Haag. Zo hoeft uw dure vrachtwagen niet meer op lastige locaties in de stad te laden en lossen. Zo kunt u meer ritten doen in 24 uur en als u meerder klanten bundelt in één rit, bespaart u nog meer kosten.

Geef een reactie