Ik heb al enkele hoesjes ontworpen voor mijn mobiele telefoons over de jaren. Het leuke hieraan is dat je een uniek hoesje hebt dat een persoonlijke uitstraling heeft. Het is ook een leuk en creatief proces om je eigen Samsung Galaxy A41 hoesjes te ontwerpen. Het ontwerp je eigen hoesje samsung

 is de beste manier om te zorgen dat je een speciaal hoesje hebt. Hoesjes voor je mobiele telefoon kan je op vele manieren gebruiken, bijvoorbeeld als mode accessoires. Daarnaast vind ik het erg leuk om een persoonlijk en uniek smartphone hoesje cadeau te geven voor een verjaardag of speciale gelegenheid. Zo heeft de ontvanger altijd een leuke herinnering bij de hand.

Hoesjes voor je mobiele telefoon

Ik heb over de jaren vele verschillende mobiele telefoons gehad. Voor iedere telefoon is er tegenwoordig een passend hoesje met de perfecte pasvorm. Tevens zijn er vele verschillende modellen tegenwoordig beschikbaar voor je mobiele telefoon. Je kan de hoesjes voor je mobiele telefoon zelf ontwerpen. Op deze manier heb je altijd een uniek en speciaal smartphone hoesje. Tevens is het mogelijk om hoesjes voor je mobiele telefoon te ontwerpen met het logo van je bedrijf en deze op de bedrijfstelefoons te gebruiken. 

De verschillende modellen en kleuren telefoonhoesjes

Zelf kies ik altijd voor een backcover gecombineerd met een screenprotector of een wallet case met een screenprotector. Voor mij is het altijd belangrijk om een screenprotector op mijn smartphone te hebben voor het geval dat. Ik wil er alles aandoen om te zorgen dat mijn telefoon goed beschermd is. Er zijn verschillende modellen telefoonhoesjes. Je kan kiezen voor aan backcover, een hardcover, een bookcover of een walletcase. De eerste twee lijken op elkaar, aangezien ze beide alleen de achterzijde van je telefoon beschermen. Een walletcase en een bookcover lijken ook op elkaar, alleen bij een walletcase heb je extra ruimte voor pasjes en soms ook papiergeld. Het materiaal voor backcovers, bookcovers en hardcovers is vaak rubber en plastic. Als je kiest voor een walletcase dan heb je vaak de keuze uit kunstleer, suède of echt leer. De kleur kan je altijd zelf uitkiezen en op deze manier combineren met je kleding. Zo maak je van je telefoonhoesje een echt modeaccessoire. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi geel hoesje dat je combineert met paarse of blauwe kleding? Of lichtroze gecombineerd met groen? Zwart, wit of grijs is een kleur die je overal mee kan combineren.

Geef een reactie