goedkoop pakket verzenden

Al eens geprobeerd om goedkoop pakket te versturen in Nederland of misschien wel naar het buitenland? Liep jij hierbij tegen een aantal problemen op?
Dan is dit een hele goede oplossing voor jou. Hier zorgen ze namelijk goed voor de klanten en denken zij graag met jou mee! Hoe ik dat weet? Ik heb het zelf mogen ervaren.

Hoe gaat het dan in zijn werk?

Het lijkt normaal een heel groot project maar tegenwoordig kan ik het allemaal veel makkelijker. Je belt het bedrijf op en je geeft aan wat je wilt verzenden. Het is belangrijk om te weten hoe groot de doos is en hoeveel kilogram het pakket ongeveer zal wegen. Dit bedrijf denk overigens graag mee als het gaat om het inpakken van pakketten om het zo veilig mogelijk te kunnen vervoeren.
Wanneer je het pakket hebt aangemeld zal dit bedrijf voor de best passende bezorger voor jouw pakket zorgen.
Het enige wat jij nog zal moeten doen is het etiket wat naar je wordt opgestuurd op het pakket plakken. Voor de rest regelt de chauffeur die speciaal voor jouw pakket is uitgekozen het allemaal verder.

Regelmatig grote pakketten verzenden?

Ik ben eigen ondernemer en ik verzend gemiddeld 2 keer per maand grote pakketten naar het buitenland. Hierbij moest ik bij het vorige bedrijf die mijn pakketten verzonden iedere keer een pakket lastig aanmelden, vragenlijsten invullen en bellen om alles zo goed mogelijk te regelen. Bij www.boekuwzending.nl heb ik daar geen last meer van. Ik heb met dit bedrijf een regelmatige verzending afgesproken, waarbij ik dus alleen maar een pakket kan aanmelden. Dit scheelt overigens ook in de kosten, hoe meer ik verzend hoe goedkoper het jaarlijks wordt. In mijn eigen is dit een win situatie, het scheelt mij heel erg veel tijd voor het aanmelden en ik bespaar ook nog eens geld in het jaar. Welke onderneming wil eigenlijk niet goedkoop een groot pakket versturen?

Het wachten duurt zolang op de bezorger.

Nee hoor, tegenwoordig niet meer. Ik hoef namelijk niet meer thuis te blijven en eindeloos op de klok te kijken of de bezorger er al bijna zou zijn. Ik kan ook aangeven dat ik het pakket ergens anders wil op laten halen. Al is het bij de buren of bij mijn moeder thuis. Het maakt de bezorgers allemaal niks uit, zodra het etiket op de doos is geplakt mogen zij het pakket overal vandaan halen en bezorgen op het adres wat jij van tevoren hebt aangegeven. Allemaal voordelen. Probeer binnenkort vanuit dit bedrijf een groot pakket te versturen, je zal er echt van op kijken hoe makkelijk het gaat.

 

 

Geef een reactie