Niet iedereen vind het even leuk om een outfit voor de komende dag te kiezen. Veel mensen denken hier niet eens over na en trekken gewoon iets simpels uit de kast. Wanneer jij nou zo iemand bent die het wel degelijk leuk vind om na te denken over de kleren die je de aankomende dag wil dragen, is dit de perfecte blog voor jou. Lees snel verder voor interessante styling tips!

Kies een goed T-Shirt

En wanneer je het leuk vind om na te denken over de kleding die je draagt, is het vaak ook zo dat je wel wat merk kleding in jouw kast hebt hangen. En dan hebben we het niet per se over kleding die van de reguliere merken komt als de HM of Zara. Nee, met merk kleding wordt wel het hogere segment bedoeld.

Je hebt namelijk vast wel een Off White shirt heren in jouw kast hangen. Off White is een merk dat je waarschijnlijk kent van het felle kleurgebruik en de blokken indeling in de ontwerpen. Vaak zie je bij de schoenen van dit merk dat er een plastic etiket door de bovenste veteringang is bevestigd. Al deze kenmerken laten zien dat jij een mooi item in huis hebt gehaald.

Een manier om dit soort kleding te stylen is door een felgekleurd exemplaar te mixen met vrij neutrale kleuren. Op deze manier zet jij het felgekleurde shirt mooi centraal met een pop of color. Je kan er ook voor kiezen om juist meerdere kleuren te combineren in een outfit. Je moet dit wel echt durven. Het risico dat je loopt is namelijk dat jouw OOTD een beetje schreeuwerig kan worden door verschillende opvallende kleuren te combineren. Maar, als jij jezelf hier comfortabel in voelt moet je dit vooral doen!

Maak de outfit af met een trui

Om jouw look compleet te maken, kan je eindigen met verschillende andere elementen. Denk hierbij aan accessoires, een jas, schoenen of een trui. In dit blog gaan we wat dieper in op de laatste uit dat rijtje.

Het is misschien een beetje gek om jouw outfit ‘af’ te maken met een trui, want je zou zeggen dat je de helft niet meer ziet door de trui toch? Niets in minder waar. Een trui kan ook perfect dienen als een accessoire, mits deze goed gedragen wordt. Kijk bijvoorbeeld eens naar een Daily Paper trui heren.

Dit zijn op zichzelf al truien die je perfect kan dragen zonder jouw outfit ermee te verhullen. De klassieke modellen worden in een prachtig vernieuwend jasje gestoken door de ontwerpers van dit Amsterdam based merk. Draag een Daily Paper trui eens over jouw schouders of knoop hem om één schouder voor een wat losser effect en je bent good to go!

Geef een reactie