Schuttingen

Als je, zoals ik, bijna je nieuw gebouwde huis kunt betrekken, is het zaak je zo goed mogelijk voor te bereiden. Je wilt immers zo kort mogelijk een dubbele huur of dubbele hypotheek betalen. Het is dan slim om online te gaan shoppen voor alles wat je nodig hebt. Voor vloeren, ondervloeren, gordijnen en andere raamdecoratie. Maar ook voor meubels, tegels en schuttingen. En vergeet niet alle verf en behang online te bestellen. Online shoppen bespaart je niet alleen veel tijd, maar het kan je ook veel geld besparen. Geld waar je, met een nieuw huis in aantocht, heus nog wel een bestemming voor weet te vinden.
Schuttingen

Begin op tijd met uitzoeken

Bij mij duurt het nog bijna een jaar voor mijn nieuwe huis wordt opgeleverd. Maar ik heb inmiddels alle (exacte!) afmetingen ontvangen en kan daarmee alvast gaan shoppen. De vloer heb ik vorig jaar al uitgezocht, maar nu ik de exacte maten heb, kan ik nu op zoek naar de goedkoopste aanbieder van deze vloer. Datzelfde geldt voor de raamdecoratie. Ik weet precies wat ik wil, ik hoef dus alleen nog maar (even) op zoek naar de beste aanbieder voor wat ik wil. Het is dan wel zaak om op tijd te beginnen. Je moet altijd rekening houden met een levertijd die kan oplopen van een aantal weken tot een aantal maanden.

Het kan ook heel snel gaan

Ik heb ervoor gekozen om in mijn nieuwe huurwoning zelf een tweedehands keuken te (laten) plaatsen. Een mooiere keuken dan de standaard woningbouw-oplossing. Maar die keukens zijn telkens maar kort online te vinden. Ik ben immers niet de enige die op zoek is naar een mooie keuken voor weinig. Wanneer er dan de keuken bij zit die ik wil, moet ik dus direct toehappen. Maar waar laat ik die keuken zo lang? Ik wacht dus nog even met kijken op keukensites, het kan ook té snel gaan!

Meubels online kopen, is dat echt handig?

Ik vind van wel. Ik ga natuurlijk wel naar de verschillende winkels om even te zitten op verschillende banken en aan verschillende tafels, maar uiteindelijk ga ik alles online bestellen. Vooral omdat ik dan nog even kan rondkijken in de vele woonwinkels die online te vinden zijn. Wie weet kan ik de bank van mijn dromen wel elders vinden voor een betere prijs. Kom ik er niet uit, dan is er, ook in de online woonwinkels, altijd iemand die me kan helpen.

Geef een reactie