Vans

Altijd maar binnen zitten gamen, daar wordt niemand gelukkig van. Het is dus belangrijk om lekker veel buiten te zijn. Te skateboarden, te hangen met je vrienden en andere buitenactiviteiten te doen. Als je maar niet altijd maar binnen zit. Maar als je dan gaat skateboarden dan wil je er natuurlijk wel uitzien alsof je dat al jaren doet. Ook al bak je er in het begin nog niks van, uitstraling is belangrijk. En dus bestel je een goed skateboard, een paar goede Vans en skatekleding waar je je fijn in voelt. Je hoort er dan al helemaal bij, nog voor je echt uit de voeten kunt op zo’n board.

Want het valt nog niet mee, dat skateboarden

Op internet zie je overal filmpjes voorbij komen van skateboardende honden. Zo schattig om te zien. En knap ook. Zij weten al precies hoe ze zo’n ding moeten besturen. Daar kun jij nog wel wat uurtjes oefenen voor gebruiken. Maar dat maakt niks uit. Je bent lekker buiten met je vrienden en je hebt plezier. Natuurlijk val je wel eens, maar dat doen je vrienden ook. Door het skateboarden doe je eigenlijk gewoon heel fanatiek aan sport. En het is nog leuk ook!

Een geoefende skateboarder kan op een parcours

Of door een half-pipe. Dat ziet er pas geweldig uit! Eerst zal je dat nog best eng vinden en zul je nog niet van die hele hoge sprongen maken. Maar hoe meer je oefent, hoe meer je durft. En voor je het weet ben je de ster van het plein. Hoe cool is dat? Alle kinderen in de buurt kijken naar jou op en willen jouw tricks leren. Wat zij niet weten is dat jij die ook gewoon online hebt geleerd.
Vans

Want het internet staat vol met tutorials

Of het nu gaat om het aanbrengen van make-up of het uitvoeren van steeds moeilijker tricks, op internet kun je werkelijk alles leren. En natuurlijk doe je dat buiten. De WiFi van huis doet het ook in de achtertuin, dus neem je je mobiel gewoon mee. In de achtertuin ziet niemand je oefenen en zo kun je met compleet nieuwe tricks op het plein aankomen. Je ouders zullen er blij mee zijn dat je niet meer altijd maar binnen hangt en dat je je echt eens toelegt op iets. En voor je conditie is het natuurlijk ook fantastisch. En is het winter? Dan kun je een deel van je tricks gebruiken op je snowboard!

Geef een reactie