Sinds we klein zijn wordt er tegen ons mannen gezegd dat een baard vanzelf komt. Als je tijdens het ouder worden ziet dat een aantal vrienden wel een volle baard krijgen maar jij niet, dan kan dat erg confronterend zijn. Gelukkig hoef je niet bij de pakken neer te zitten en zijn er een aantal stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat ook jij een mooie volle baard krijgt.

 

Heb je al op je leefstijl gelet?

Een mooie baard komt niet bij iedereen vanzelf. Waar de ene altijd ongezond kan leven en alsnog een mooie baard behoudt, ziet de baard er bij de ander nogal kaal en viezig uit bij een verkeerde levensstijl. Als jij op dit moment niet tevreden bent met hoe je baard eruit ziet, dan kan het nuttig zijn om kritisch te kijken naar je leefstijl. Zo kan je door hier een langere periode goed op te letten, een veel vollere baard krijgen. Om ervoor te zorgen dat je baard voller wordt, is het onder andere belangrijk om voldoende omega 3 vetzuren en magnesium binnen te krijgen. Omega 3 vetzuren krijg je binnen door vette vis te eten. Qua hoeveelheid krijg je ruim voldoende omega 3 binnen als je twee keer per week een portie haring of makreel eet. Mocht je niet van vis houden, dan kun je eventueel ook kiezen voor capsules. 

Gebruik middelen die de baardgroei stimuleren

Als je weinig baardgroei hebt, zijn er ook een aantal middelen die je kunt gebruiken om de haargroei alsnog te stimuleren. Zo kun je onder andere gebruik maken van een speciale roller. Daarnaast zijn er ook diverse crèmes waarvan er wordt beweerd dat ze zorgen voor een vollere bard. Deze hulpmiddelen kun je zeer eenvoudig bestellen via het internet. 

Heb je alles al geprobeerd? Ga dan voor een haarimplantatie!

Als je alles al hebt geprobeerd en de hoop je nabij is, dan kan het een zeer goede zet zijn om te kiezen voor een haarimplantatie Turkije. Ook een haartransplantatie vrouwen is mogelijk. Voor relatief weinig geld kun je in Turkije haartje voor haartje een volle baard laten zetten. Houd er wel rekening mee dat het even kan duren voordat het resultaat echt zichtbaar is. Daarnaast zijn de behandelingen over het algemeen tijdrovend. Echter, het eindresultaat is het meestal meer dan waard. Zo krijg je meer zelfvertrouwen en word je onder andere serieuzer genomen in de zakenwereld. Ook vrouwen zullen je wellicht interessanter vinden als je een volle baard hebt. 

Geef een reactie